Lunchbuffé

Måndag-Fredag 11.00 – 14.30

Dagens lunch 139 kr/ Fredagar 149 kr. Barn 80 kr ( upptill 10 år ) Takeaway 120 kr

Helbrunch 199-: 

Libanesisk lunchbuffé

Meza; Libanesisk Salladsbuffe. Varmrätter enligt menyn där du kan välja från alla rätter, kaffe, te, kaka och fruktfat.

Veckans Meny

V 45

Måndag

Maxicano: Ugn grillad Kyckling bröst fyllda med, majs, ost och champinjoner

Mandi med Kött: Rökigt ris med mört kött och krydda, serveras med dakkos sås; stark sås med koriander, vitlök, citron

-Friterad fisk. 

Kebab hindi: Ugn grillad köttfärs med, tomater, lök och kryddor. 

-Gröna bönor gryta. 

Shawarma : Kyckling rullar med vitlöksås.

-Kebab : Döner kebab.

-kokt basmati ris. 

Tisdag

Biriani: Kryddad ris varvad med kryddad kyckling, med lök och tomater. 

Grönsaks gryta med väl marinerad kött 

Grillad fisk.  

-Muakka: Zucchini gryta med tomater lök krydda och örter.

-Potatisgratäng: Krämig ugnsbakad potatis serveras med ost, vitlök och grädde. 

Shawarma: Kykling rullar med vitlöksås 

Kebab: döner kebab. 

-kokt basmati ris.

Onsdag

Ris med ärtor och kyckling. välkryddad ris med kummin, gurkmeja salt och peppar, serveras med kyckling. 

Kafta: Välgrillad nötkött med tahini sås. 

-Lasagne: Klassisk lasagne, pasta plattor varvad med köttfärssås och ost. 

Böngryta: Vita bönor serveras tomater, lök och olivolja.

Friterad fisk. 

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka. 

Dönerkebab.

-Ris med Vermicelli. 

Torsdag

Warak enab : fyllda vindruvsblad med ris och färs.

-Kabse: välkryddad ris med Kyckling klubbor. 

-Friterad fisk. 

-Musakka: morot och ärtor gryta med potatis,  paprika och tomater. 

Kokt basmati ris. 

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka. 

Dönerkebab

Fredag

Grill:  väl marinerad kycklingspett,

kafta, den berömda klassiska nötkött spett från mellanöstern.

Mansaf: Kryddad ris med kyckling .

Friterad fisk. 

Musakka: Aubergin gryta med potatis och paprika och tomater.

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka. 

-Dönerkebab

-Kokt basmati ris.