Lunchbuffé

Alla dagar 11:00-20:00.

Vardagar 169-:

Helg 189-:

Barn 2-10 95-:

Libanesisk lunchbuffé

Måndag:

Kafta hindi: Välgrillad nötkött serveras med tomater lök och krydda. 

-Mujadara: Lins och bulgur gryta serveras med friterad lök. 

Lins soppa.

-Shakria: Välkokt biff kött serveras med fin kryddad yoghurt sås.  

-Biriani: Kryddad ris varvad med kryddad kyckling, med lök och tomater.

Tisdag:

-Prinskorv: Libanesisk prinskorv med stark krydda och granatäpple sirap.  

-Kyckling shawarma: grillad kyckling rullad i bröd med vitlök sås. 

Kyckling med potatis: Kyckling gryta med grönsaker så som potatis, vitlök och champinjoner. Serveras med citron sås. 

-Fatteh: aubergine gryta med tahini sås och grönsaker. 

Svampsoppa.  

Onsdag: 

Mahashi: Kokta grönsaker fyllda med ris, små hackade tomater och kött. 

-Mograbieh: stora couscous kulor kokade med kyckling, kikärtor och kryddor( kummin och kanel) serverad med buljong

-Kafta: Ugn grillad nötkött med kokta potatis och tomatsås.

-Monazzaleh: Blomkål gryta med tomatsås. 

Friterad kyckling.

-Linssoppa.  

Torsdag:

-Mulokhia: Grönblads gryta med inkokt kyckling.

Haraa basbaoo: Kryddig libanesisk rätt med bulger, linser och vitlök.

Biriani: Kryddad ris varvad med kryddad kött, med lök och tomater.

Bulgur med kyckling: Kokt bulgur med kyckling klubbar. 

Löksoppa.

Fredag:

-Warak enab : fyllda vindruvsblad med ris och färs.

Kyckling tacos: Klassisk tacos med kyckling bröst. 

Ris med bönor: kokt ris med inbakade bönor.

Bulgor med tomater.

Lördag: 

-Kabse: välkryddad ris med Kyckling klubbor.

-Magrebieh: libanesisk pasta med kyckling, kikärtor och kimono sås.

-Rosto: Rostbiff serveras med champinjonsås. 

Kyckling gryta: ugn grillad kyckling med potatis och tomatsås. 

linssoppa 

Söndag: 

-Lax: Grillad lax med dillsås. 

-Kyckling med curry: Fint lagad kyckling med currysås.

-Maklobeh: Välkryddad ris serveras med nötfärs och auberginer. 

Uzi: degs rullar med inbakad ris, ärtor och nötfärs. 

-Aubergine: Grillade auberginer, fyllda med nötfärs 

-Linssoppa. 

Vi serverar dagligen: 

Falafel. 

En vegetarisk rätt.

En potatis rätt.  

En fiskrätt.

En kyckling rätt.

Allt ovan serveras med vår fantastiska sallads/ meza bufe där finner ni 12 olika kalla rätter: 

Sallader från världen runt. 

Olika röror. 

Missa inte vår dessertbuffé där all bakelser bakas dagligen och fräscha frukter.  

Veckans Meny

Måndag

Kalops; ugnsgrillat, färs högrev, lök, morottsfärset,med brunsås.

Panstekt kyckling escalope, serveras med coleslaw, vitlökskräm.

Kabsa ris, med kyckling, kryddor, ris, toppad med rostad kycklinglår,

(Veg) morotsgryta, med ärtor,lök, tomatsås, kryddor.

Friterad fisk file.

Kyckling shawarma, rollad i tortillabröd och saltad gurka.

Dönerkebab.

Tisdag

Shakria, med kött, högrev ugnsstekt, kryddor, deg, yoghurt, tillagad, 

Philadelphia, grillad kött lök, blandad, paprika, svamp, sojasåslägg, lägg i tortillabröd, med goudaost

Kyckling med potatis; ugnsstekt, potatis, lök, kycling, med orientaliska kryddor.  

 Friterad fiskfile.

(VEG)-Moussaka aubergine, tomatsås, lök, vitlök, salt, kryddor

Kyckling shawarma rullad i tortillabröd och inlagda gurka.

Dönerkebab.

Onsdag

Zucchinibåtar, med kött,stekt zucchini, fylld med , kött, lök, bechamel, och goudaost.

Kafta på kinesiska, köttfärs, lök, potates, tomatfärs, persilja, tomatsås, och kryddor.

Mandi kryddor, ris toppad med ugnsstekte kyckling örter.  

Friterad fiskfile.

(VEG)-potatisgryta, potatis, lök, tomatsås, vitlök kryddor.

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka.

Dönerkebab.

Torsdag

Libaneska, vidruvsdolmar, fylda i vindruvsblad med syrlig kryddat ris och köttfärs. 

Lasagne med kött, köttfärs, tillagad med lök, vitlök, tomatsås, kryddor och goudaost.

Kycklingfile, med krämig pepparsås, rostade, severas med ris. 

Friterad fiskfile.

(VEG)-Okra bi zet, grönokra vitlök, lök, tomatsås, kryddor,  serveras med vitt ris.

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka.

Dönerkebab

Torsdag

Grill: grillad kycklingspett, kafta serveras med vitlökssås och Bearnaisesås.

Goulris: Kryddigt ris toppad med rostad kycklinglår.

Friterad fiskfilé.

(VEG). Aubergine moussaka, aubergine  ,vitlök, lök, tomatsås, kryddor.

Kycklings shawarma rollad i tortillabröd och inlagda gurka.

Dönerkebab.

Helgbrunch

Lördagar och söndagar 11.00 – 15.00
se under BRUNCH 199:-/Barn 80:-